Verzending:

Ook dat houden we heel simpel. In heel Nederland en België hanteren wij namelijk gratis transport voor bestellingen boven de 500,- euro.

 

Voor bestellingen tot 500,- euro hanteren  wij 15,- euro verzendkosten. 

 

We zijn snel, binnen Nederland binnen één dag, erbuiten ietsje langer. Al onze bestellingen worden afgeleverd op het door jou gewenste afleveradres door één van onze transportpartners.  


Op werkdagen bezorgen wij tussen 08.00 – 17.00uur 

 

 

Retourneren:

Graag voor het retour zenden contact opnemen met info@ThuisBatterijenLand.nl.

 

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument. Dit is niet van toepassing bij zakelijke bestellingen.

 

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren in volledig ongebruikte staat zijn, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten. Verzendkosten kunnen niet terugbetaald worden, dit houdt ook in dat bij terugstorten de verzendkosten voor uzelf zijn.

Voor duurdere producten raden wij aan om met track and trace of verzekerd te versturen.

 

Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier of door middel van een ander communicatiemiddel zoals per e-mail. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Filter
Merk
Snel zoeken
Wij accepteren